צבע: #39CCCC

מתקדמות

נטוורקינג לבעלות עסקים

עתיד מתוק

בית קפה קהילתי המופעל ע"י תלמידי בי"ס מקצועי "עתיד"

אמל - עמותה לקידום החינוך וההשכלה (ע"ר)

קידום ועידוד ההשכלה והתרבות. מתן הכשרה
מקצועית לאוכלוסיה בכלל ולשכונות העוני בפרט.
מתן יעוץ, והכוונה מקצועית והקניית מקצועות
שונים לתלמידים. ניהול קרן מילגות והלוואות
לתמיכה בסטודנטים נזקקים.
הקמת והפעלת מעונות יום. הפעלת מועדוניות טיפוליות לילדים בסיכון. טיפול בילדים ובבני נוער בסיכון.

חוות קיימא - חוקוק (ע"ר)

חוות קיימא חוקוק מהווה מסגרת תעסוקתית וחינוכית עבור בני נוער שאינם חלק ממערכת החינוך הפורמלית. בחווה מועסקים נערים ונערות בגילאי 15-18 מיישובי הסביבה. מגדלים ירקות ללא שימוש בחומרי ריסוס והדברה מכל סוג, ומספקים סלי ירקות שבועיים לתושבי הסביבה בשיטת CSA (חקלאות בתמיכת הקהילה).

מט"י נצרת והיישובים הערביים בגליל (ע"ר)

עזרה ופיתוח של יזמים ועסקים קטנים ובינוניים, העמותה מציעה ליזם הצעיר סיוע במגוון דרכים מייעוץ בפיתוח הרעיון שבמוחם ועד ייעוץ לתפעול נכון של העסק.

שימור מלאכות מסורתיות

סדנאות והרצאות, הנוגעות לידע המעשי שהיה בארץ בקרב התושבים/ות המקומיים/יות - ערבים/יות בעיקר, בתחומים הקשורים למלאכות המסורתיות שלהם/ן. מטרת הפעילות היא לשמר את הידע המעשי המקומי. יצירת מפגש ישיר בין א/נשים מתרבויות שונות.,

שכולו טוב

קידום שינוי ויצירת הזדמנות חברתית שווה עבור אנשים המתמודדים עם מגבלה נפשית, ופעילות לקידומם ושילובם התעסוקתי והחברתי בקהילה דרך מיזמים תעסוקתיים שונים:מפעלים משלבים, ערכותי, קפה טוב, סיפור חוזר, כוורת, כלב טוב, דנדשה ודרך פעילויות חברתיות.

מרכז מעברים כרמל מנשה

מרכז מעברים כרמל מנשה הינו מרכז תעסוקה, יזמות ופיתוח כלכלי קהילתי הפועל בחסות השרות לעבודה קהילתית במשרד הרווחה ובשותפות של שתי המועצות האזוריות - מנשה וחוף הכרמל. תחומי הליבה של המרכז מתמקדים בליווי ובסיוע מקצועי ועדכני לכלל תושבי שתי המועצות ברמה הפרטנית בכל הקשור לקידום פרנסתם והשתלבותם בשוק העבודה החופשי הן כשכירים והן כיזמים ובעלי עסקים המבקשים להצמיח רעיון עסקי או לפתח עסק קיים.

קפה טוב - שער מנשה

אחד משישה סניפים הפועלים בפריסה ארצית - 'קפה טוב' הינה רשת בתי קפה חברתיים אשר מהווים מרכז הכשרה מקצועי שיקומי למתמודדים עם קשיים נפשיים ומטרתה, הקניית מיומנויות תעסוקתיות, תקשורת בין אישית והתנסות מעשית בתפעול מטבח, שירות לקוחות ומגוון תפקידים נוספים מעולם המסעדנות במטרה לייצר גשר תעסוקתי לעבודה בשוק החופשי מבית "שכולו טוב" .

עמודים